Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo, Nieuwegein

Overnameprijs

€ 40.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€ 300.000 - € 700.000

Oppervlakte

Gemiddeld 120m²

Taco Mundo groeit hard en heeft nog ambitieuze groeiplannen in Nederland! Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor de plaats Nieuwegein. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

De formule

Taco Mundo, de vooraanstaande franchiseformule van Mexicaanse bezorgrestaurants, viert dit jaar haar 23-jarig jubileum en biedt nu interessante franchisekansen aan. Ons uitgebreide menu omvat kleurrijke, verrassende en smakelijke Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas, inclusief populaire keuzes zoals de Fries en Nachos Mexicana, geliefd bij onze klanten.
Als onbetwiste marktleider met 37 vestigingen in het bezorgsegment voor Mexicaans eten in Nederland, erkent Taco Mundo de aanzienlijke groeikansen in het land. Met ambitieuze plannen om de komende 3 jaar de 60e Taco Mundo-vestiging te openen, blijven we ons richten op topkwaliteit door verse ingrediënten en zorgvuldige bereiding. Onze samenwerking met de beste leveranciers waarborgt de heerlijke smaken.
Niet alleen benadrukken we ons brede culinaire aanbod, maar ook onze inzet voor duurzaamheid. Zo zijn 99% van onze verpakkingen plastic-vrij. Opvallend is dat een derde van onze omzet afkomstig is van vegetarische gerechten. We zijn toegewijd aan milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat blijkt uit het gebruik van recyclebare verpakkingen en elektrisch vervoer voor bezorgingen. Ontdek nu de unieke franchisekansen bij Taco Mundo en word onderdeel van ons succesverhaal in de voortdurend groeiende maaltijdbezorgmarkt.

Taco Mundo in Nieuwegein

Nieuwegein, gelegen in de provincie Utrecht, is een stad die bekend staat om haar moderne dynamiek en gunstige ligging. Deze bruisende stad biedt een aantrekkelijke mix van stedelijke voorzieningen en groene omgevingen, waardoor het een ideale locatie is voor een nieuw hoofdstuk in de wereld van Mexicaans eten.

Met zijn diverse bevolking en levendige gemeenschap biedt Nieuwegein een vruchtbare bodem voor de introductie van de Mexicaanse keuken. De stad staat open voor culinaire diversiteit en heeft een verfijnde smaakontwikkeling, waardoor het perfect geschikt is voor een onderneming die zich toelegt op het leveren van kleurrijke en smakelijke Mexicaanse gerechten.

Het rayon zal bestaan uit bijna 100.000 inwoners en daarom ziet Taco Mundo in Nieuwegein een veelbelovende kans. We zijn op zoek naar een gepassioneerde ondernemer die de kansen in deze stad ten volle wil benutten. De liefde voor Mexicaans eten, gecombineerd met de onderscheidende smaken van Taco Mundo, kan hier een culinair succesverhaal creëren.

Met een bewezen staat van dienst als marktleider in het bezorgsegment voor Mexicaans eten in Nederland, biedt Taco Mundo de nodige ondersteuning en expertise om van deze franchise in Nieuwegein een bloeiende onderneming te maken. Benut de kans om de smaakpapillen van Nieuwegein te veroveren en sluit je aan bij Taco Mundo in het leveren van hoogwaardige Mexicaanse gerechten aan deze bruisende stad.

Waarom Taco Mundo?

Een van de voordelen van ondernemen met Taco Mundo is dat je instapt in een succesvolle formule waarbij je als ondernemer voor een groot aantal zaken ontzorgd, omdat Taco Mundo dat regelt. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.
Als franchiseondernemer ben je eigen baas, maar sta je er nooit alleen voor. Je hebt collega-ondernemers waarmee je kunt sparren n je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een ondernemerscoach die je adviseert. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

10 redenen om je eigen Taco Mundo franchise te starten:

1. Bewezen en unieke formule
2. Focus op bezorging en Mexicaans
3. De Mexicaanse keuken is hot
4. Maaltijdbezorging is en blijft booming
5. Brede doelgroep
6. Onderscheidend assortiment
7. Hoogwaardige Mexicaanse gerechten met topingrediënten
8. Intensieve coaching voor en na opening
9. Scherpe inkoop en effectieve marketing
10. Goede verdiencapaciteit en veel groeimogelijkheden

Benodigde investering

Ben je benieuwd naar het tarief? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de overname van een Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de overname van een winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Meer weten over deze vestiging?

×