Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Toastable, Utrecht

Overnameprijs

€ 150.000

Omzet

€ 375.000

Oppervlakte

85 m²

Adres

Oudegracht 122, Utrecht

Toastable heeft deze vestiging in 2019 in eigen beheer opgestart. De voorkeur gaat uit om te groeien met franchise ondernemers omdat de franchisegever er heilig van overtuigd is dat de vestiging nog beter kan scoren met een ondernemer op de vloer. Vandaar dat deze draaiende vestiging nu ter overname beschikbaar is voor een enthousiaste franchise ondernemer.

Toastable Utrecht

Deze vestiging is in april 2019 opgestart door franchisegever en wordt sindsdien in eigen beheer door een locatiemanager gerund. Er is een mooie omzetstijging te zien en er is al aardig wat naamsbekendheid opgebouwd in de stad.

Het is een schattig leuk pandje pal aan de Oudegracht, om de hoek bij de Neude. Je loopt over het kleine terrasje naar de voordeur met aan weerszijde een raampartij waarachter je in de loungehoeken heerlijk kan wegdromen.

Bij overname zal franchisegever zorgen voor een onderhoud- en opknapbeurt zodat de vestiging er weer tip top uit ziet.

Over Toastable

Toastable franchise is een fast-casual concept, een combinatie van snel, gevarieerd, betaalbaar en kwalitatief goed eten. Ze bieden een menu vol met overheerlijke tosti’s, drankjes en meer ontbijt items in een knusse horecasetting.

Meer weten over deze vestiging?

×