Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Hilversum

Overnameprijs

n.o.t.k.

Oppervlakte

55m²

Adres

Herenstraat 39A, Hilversum, Utrecht

MultiVlaai is sinds 1986 de grootste aanbieder van taart, vlaai en klein gebak in Nederland. Daarnaast zijn de prodcuten van The Real American Bakery en Dutch Home Made (macarons) nieuwe omzetmakers. Met zo’n tachtig vestigingen en een zeer succesvolle webshop, worden jaarlijks miljoenen mensen getrakteerd, gefeliciteerd en gewaardeerd. In verband met verhuizing van de huidige ondernemer, zoekt MultiVlaai Hilversum een nieuwe eigenaar.

De kleine-maar-fijne vestiging heeft niet alleen een winkelfunctie in Hilversum maar mag de gehele exploitatie voor Gooi en Vechtstreek verzorgen. Hierdoor komen alle bestellingen via de website van MuliVlaai vanuit o.a. Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Weesp, Naarden en Muiden (maar ook Baarn en Eemnes) bij deze winkel uit. Hier maken zowel particulieren als bedrijven dagelijks gebruik van.

In de winkel is een nieuwe vitrine (2022) en grote gereviseerde koelcel (2021). Het bestelbusje (Mercedes Citan/65.000 km/2017) kan onderdeel uitmaken van de koop. Financiering van overnamesom is bespreekbaar. Eigen vermogen minimaal € 25.000.

Meer weten over deze vestiging?

×