Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Arnhem Persikhaaf & Kronenburg

Overnameprijs

€ 70.000

Omzet

€ 600.000 - € 650.000

Oppervlakte

30 m² + terras

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake. Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Arnhem

In Arnhem worden 2 MultiVlaai-vestigingen in één koop ter overname aangeboden, een unieke kans, het gaat om de vestigingen:

  • MultiVlaai Arnhem Presikhaaf
  • MultiVlaai Arnhem Kronenburg

In Winkelcentrum Arnhem Presikhaaf is MultiVlaai gevestigd in een kiosk met een mooi terras. De winkel/kiosk is gevestigd op het versplein van het winkelcentrum in de buurt van 1 van de hoofdingangen en in de nabijheid van Albert-Heijn.

Winkelcentrum Arnhem Kronenburg is het winkelcentrum voor Arnhem Zuid. De MultiVlaai winkel is strategisch gunstig gelegen in de buurt van 1 van de hoofdingangen van het winkelcentrum. De Albert Heijn XL zorgt voor veel bezoekers in het winkelcentrum en er is voldoende gratis parkeergelegenheid..

Ben je geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend nadere informatie, in een latere fase krijg je uiteraard ook inzicht in alle beschikbare financiële gegevens.

Meer weten over deze vestiging?

×