Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Goes

Overnameprijs

€ 35.000

Omzet

n.t.b.

Oppervlakte

127 m²

Adres

Gasthuisstraat 6, Goes, Zeeland

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Goes

De gemeente Goes heeft meer dan 40.000 inwoners en een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. Ná bijna 30 jaar is de huidige ondernemer toe aan een nieuwe uitdaging en bied daarom deze mooie vestiging Te-Koop aan. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De MultiVlaai vestiging is gelegen in het centrum van Goes, in de aanlooproute naar de belangrijkste winkelstraat, heeft een brede pui en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.
MultiVlaai Goes heeft 30 zitplaatsen binnen. Een heerlijke plek om te genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee enz. Ook wordt er groot assortiment Leonidas bonbons, Macarons en The Real American Bakery producten verkocht. Vanuit Goes worden dagelijks bezorgingen gedaan in de regio. Omzetmogelijkheden alom! De winkel is instap-klaar en voorzien van alle apparatuur.

Meer weten over deze vestiging?

×