Chocolate Company Alkmaar

Chocolate Company Alkmaar

Ondernemer worden bij Chocolate Company in Alkmaar

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar.

Het verwennen van klanten met heerlijke chocolade, koffie, taarten en lunch!

Franchise informatie Chocolate Company

Chocolate Company is op zoek naar ondernemers om in Alkmaar een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de koffie & espressobar ondernemen en wilt u dit in Alkmaar doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Chocolate Company.

 

Chocolate Company Historie

Het verhaal van Chocolate Company (CHCO) begint in 2004 in Aken, waar de CHCO Hotchocspoon het daglicht zag; een heerlijke brok chocolade aan een houten lepel, waarmee de lekkerste kop warme chocolademelk gemaakt kan worden! Inmiddels is de CHCO Hotchocspoton verkrijgbaar in meer dan 60 smaken, en heeft CHCO haar assortiment uitgebreid met de heerlijkste bonbons, Chocbars, chocfondues en nog veel meer. Met op dit moment 18 Chocolate Company Cafés, waarvan vier in eigen beheer en drie locaties in het buitenland, is Chocolate Company Café een bewezen en succesvol franchise-concept.

Het Chocolate Company Café

Het Chocolate Company Café combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen in het Chocolate Company Café genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade welke wordt geproduceerd in de CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

Wat maakt Chocolate Company Café zo’n sterk concept?

• Het Chocolate Company Café is met de combinatie van horeca en retail het gehele jaar door succesvol, dankzij een sterk assortiment dat met de seizoenen meebeweegt;

• Met een moderne CHCO chocoladefabriek in Kerkrade loopt CHCO voorop op de huidige chocoladetrends;

• Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit in producten en het werken met gecertificeerde cacaoleveranciers kan CHCO de kwaliteit van onze producten garanderen.

Samen staan we sterk!

CHCO biedt met de volgende onderdelen een sterke fundering voor de Chocolate Company Cafés om succesvol te zijn:

CHCO Trainingen: Met o.a. verplichte barista- en chocoladetrainingen zorgen wij voor een gemotiveerd en getalenteerd CHCO team.

CHCO Manuals: De operationele werkzaamheden van CHCO worden eenvoudig en uitgebreid uitgelegd in onze manuals.

Automatisering: Met een cloud-systeem voor kassa, personeelsplanning, marketing & communicatie is het verwerken en verkrijgen van informatie eenvoudig en snel te verrichten.

Marketing: CHCO biedt actieve online & offline marketingondersteuning in de vorm van campagnebeelden, social media planningen & content en (online) naamsbekendheid activiteiten.

Franchising bij Chocolate Company Café

Heb jij zin in een prachtig (chocolade-) avontuur? Neem dan contact met ons op!

 

 

Chocolate CompanyAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Alkmaar

Alkmaar ligt in de gemeente Alkmaar, in Noord-Holland. In Alkmaar wonen ongeveer 95.304 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Alkmaar ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Alkmaar dus zo’n €1.399.236.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €181.000 is in Alkmaar. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Alkmaar ligt dit dus lager. In Alkmaar hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.336 uitkomt.

Volgens het CBS is Alkmaar de vijfde winkelstad van Nederland gemeten naar de diversiteit van het winkelaanbod. Donderdagavond is het koopavond. Sinds 1 juni 2013 zijn de winkels in de Alkmaarse binnenstad ook op zondag geopend. Verschillende delen van Alkmaar zijn een beschermd stadsgezicht: binnenstad en Westerhoutkwartier. Alkmaar heeft typerende oude grachten, cafés, restaurants en winkels. Alkmaar is ook bekend om zijn vele hofjes, onder andere het 16e-eeuwse hofje van Sonoy en het Wildemanshofje. Alkmaar telt 399 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Er zijn naast Chocolate Company ook nog andere franchiseformules waarvoor Alkmaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alkmaar.

koffie & espressobar branche informatie

Franchiseformule Chocolate Company valt binnen de branche koffie & espressobar. Tot de branche koffie & espressobar behoren cafés waar consumenten ter plekke of thuis kunnen genieten van koffie, taarten, sandwiches en chocolade. Enkele bekende spelers in deze branche zijn Chocolate Company, Doppio Espresso, Leonidas, Gusto Coffee, Food & Drinks en Starbucks.

De afgelopen jaren is het aantal koffie & espressobars in Nederland flink toegenomen. De vraag naar koffie is niet alleen toegenomen, maar ook veranderd. De nieuwe koffiedrinker wil kwaliteit en afwisseling. Koffie is cultuur geworden. De consument drinkt wereldwijd steeds meer koffie, de vraag neemt jaar na jaar toe. De Nederlander drinkt gemiddeld 150 liter koffie en 90 liter thee. Koffie en thee staan, samen met water, in de top drie van de meest gedronken dranken van ons land.

De branche profiteert van de toenemende buitenhuisconsumptie. De consument kiest vaker voor meerdere eet- en drinkmomenten en dan veelal onderweg. Daardoor is er een sterke opkomst van koffie-to-go concepten op locaties met veel traffic, zoals winkelcentra, stations en luchthavens. Hippe koffiebarretjes schieten als paddenstoelen uit de grond en ook foodtrucks zijn terug van weggeweest waar een unieke smaak- en servicebeleving centraal staat.

De branche is een duidelijk voorbeeld van branchevervaging, ook wel blurring genoemd, waarbij samensmelting van horeca- en retailconcepten plaatsvindt. Deze trend creëert een extra beleving. Foodservice-concepten zijn steeds vaker op zoek naar unieke producten die gastvrijheid en een onderscheidende beleving ondersteunen. De consument laat zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs voor een product met een unieke beleving in een unieke setting. Traditionele cafés kennen een structureel dalende vraag. Thematisering en specialisatie gaan een steeds grotere rol spelen. Locatie in combinatie met het juiste concept is vaak doorslaggevend in de mate van succes. De toenemende impact van internet speelt hierbij een grote rol. Reviewsites en social media geven klanten inzicht in prijs, kwaliteit, sfeer en beleving.

Bron: ABN AMRO Insights, Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen Chocolate Company

Gegevens Alkmaar

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Alkmaar
Inwoners
95.304
Inkomen
€32.300
WOZ-waarde
€181.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Chocolate Company