Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Beurs heft toegangsprijs voor leveranciers

Tijdens de komende editie van De Nationale Franchise Beurs, op 6 & 7 oktober aanstaande, wordt er een toegangsprijs van €35 geheven voor leveranciers die de beurs willen bezoeken.

Organisatrice Sophie ten Bosch (De Nationale Franchise Gids) licht toe:
‘Het is geen onbekend feit dat er tijdens beurzen altijd leveranciers rondlopen die zaken of diensten willen verkopen aan de standhouders en bezoekers. Op zich geen vreemd fenomeen, maar het kan wel als hinderlijk worden ervaren door standhouders en bezoekers. Daarom hebben we deze keuze genomen.’

Ten Bosch geeft aan dat meerdere standhouders verzocht hebben om het heffen van deze toegangsprijs. Het doel is om formules en kandidaat-ondernemers nog meer de kans te geven met elkaar in gesprek te gaan en elkaar niet te missen.

Ten Bosch vult aan: ‘Overigens is het voor kandidaat-ondernemers en mensen werkzaam bij formules nog steeds volledig gratis om de beurs te bezoeken.’

Leveranciers krijgen er wel wat voor terug

De Nationale Franchise Beurs biedt de leveranciers die wel komen wel een passende tegemoetkoming. Ze krijgen bij vertrek de nieuwste editie van De Nationale Franchise Gids 2023 cadeau. Ter waarde van €35,-. Daarnaast hebben ze gedurende de beurs alle kans om in gesprek te gaan met alle aanwezigen.

Interesse om deel te nemen aan de franchise beurs? Of de franchise beurs te bezoeken? Klik dan hier.

×