Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Hamdy van DA Utrecht aan het woord

Sinds oktober 2020 ben ik eigenaar van DA Drogisterij & Parfumerie Utrecht. De winkel heb ik destijds helemaal verbouwd naar een echte DA Drogisterij & Parfumerie. Ik ben 22 jaar werkzaam geweest bij één van de grote drogisterij ketens in Nederland. Deze ervaring heb ik meegenomen en toegepast in deze winkel.

De kracht van DA

De kracht van de DA is onder andere het onderscheidende assortiment en de servicegerichtheid die wij bieden. Hierbij valt te denken aan de gezondheidscheck en deskundigheid van het personeel. De klant ziet ons als dé drogist. Ik zie dat de mensen die hier komen, zeggen: ik sta hier bij een drogist. Dat hoor je niet bij andere winkels.

Het DNA is samenwerken

Ik denk dat wij als ondernemers, personeel, mensen in het hoofdkantoor en mensen achter de schermen echt allemaal verantwoordelijk zijn voor het bestaan van de DA. Het DNA van DA is samenwerken. Wij moeten kunnen samenwerken met onze mensen hier, maar we moeten ook samen kunnen werken met mensen in het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor is een zeer belangrijk onderdeel voor ons hier als winkel. Het hoofdkantoor betekent voor ons structuur en uniformiteit.

Wil jij meer weten over franchisen bij DA? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over DA Drogisterij & Parfumerie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DA Drogisterij & Parfumerie

×