Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KING Kumpir heeft uitbreidingsplannen in Nederland

Vegetarische eetketen KING Kumpir zet de eerste stappen in uitbreiding in Nederland. Voor hun nieuwe concept POTAÉ opent het bedrijf de eerste vestiging aan de Steenweg 56 in Utrecht.

Een nieuw restaurant

Het nieuwe restaurant wordt ongeveer 134 m² groot en opent deze winter haar deuren voor het publiek. Voor KING Kumpir is het belangrijk dat toekomstige nieuwe locaties zich bevinden op drukbezochte plekken, zoals binnensteden, winkelcentra en kantoorgebieden.

Nieuw concept

KING Kumpir opende in 2004 een eerste vestiging aan het Amsterdamse Osdorpplein. De jaren daarna vestigden ze zich in Bos & Lommer in Amsterdam en aan het Zuidplein in Rotterdam. De keten verkoopt gepofte aardappel met groente en zelfgemaakte salades en pitabroodjes met falafel.

Uğur Çatbaş, mede-oprichter van KING Kumpir: ”We leven in een tijd waarin men bewuster is met zijn eetgedrag. De gemiddelde Nederlander prefereert bewust om toch een dagje of meer in een week geen vlees te eten. KING Kumpir vervult met haar concept de vraag naar gezonde, vegetarisch en smakelijke gerechten.”

Toekomstplannen

Vastgoedadviseur Colliers International Food & Beverage begeleidt King Kumpir/Potae exclusief bij hun expansie in Nederland. Voor de komende jaren staan 10 vestigingen in de planning in de 4 grote steden.

Etienne van Unen, directeur Collier International Food & Beverage & Co Head EMEA Retail: “Wij zijn trots met deze mooie opdracht waarbij wij nu ook in het vegetarische segment een super origineel concept mogen vertegenwoordigen.”

×