Nieuw concept DA select te vinden in Coop vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA drogist & parfumerie opent samen met supermarkt Coop een nieuw concept. De formule heet DA select en is een compactere versie van de reguliere drogist. De eerste DA select vestiging is geopend op 4 juni jl. in Berlicum. Medio eind juni 2021 openen nog twee supermarkten met het DA select concept.

Het DA select concept is gevestigd in het winkelpand van Coop en neemt ongeveer 40 m² in beslag. De drogist is vooraan in de winkel gevestigd. De winkels hebben een eigen stijl en zijn voorzien van gediplomeerde medewerkers.

Bert Nijland, hoofd formulemanagement Coop, vertelt over het nieuwe concept. “In alle winkels werken gediplomeerde medewerkers en er is plaats en gelegenheid voor persoonlijk advies”, vertelt Sylvia van Orden, hoofd formule bij DA. “Eén of twee keer per jaar geven we hier straks de klant de mogelijkheid om hun glucosegehalte, bloeddruk of cholesterol te laten meten.”

Medio eind juni 2021 openen nog twee DA select vestigingen in Arnhem en Apeldoorn. Gedurende de eerste drie maanden zit het concept nog in de pilot fase. Deze wordt naderhand geëvalueerd voor een mogelijke verdere uitrol.

Ontvang gratis meer franchise informatie over DA drogist & parfumerie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise