Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sanidirect slaat toe met nieuwe vestiging

Het Weertse koppel Natasja Geelen en Patrick Waegemans heeft sinds 1 oktober 2021 het roer in handen van de nieuwe Sanidirect vestiging in Weert. Sanidirect is een badkamerspecialist waarbij klanten terecht kunnen voor de aankoop van complete badkamers, los sanitair en tegels. Het Weertse koppel wist meteen wie het moest benaderen voor het openen van deze vestiging.

Het koppel was al jaren bezig met hun eigen bouwbedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in de realisatie van badkamers en (renovatie)bouw- en tegelwerken. Patrick Waegemans heeft 30 jaar ervaring in het maken van badkamers, dit hielp enorm bij het aanlooptraject naar de vestiging van Sanidirect. Natasja Geleen ondersteunt hierbij en zorgt ervoor dat alles secuur wordt afgerond.

 Van idee naar uitvoering

“De gesprekken met Sanidirect verliepen soepel. Sanidirect levert kwaliteit badkamers en heeft advies hoog in het vaandel staan. Dit past perfect bij hoe wij nu zakendoen. Bij ons staat kwaliteit en advies op nummer één. Niet alleen houden we rekening met het visuele aspect, maar met onze achtergrond kunnen we ook perfect adviseren in praktische zaken zoals de aanleg van leidingwerk en elektriciteit”, aldus Patrick Waegemans.  Patrick Waegemans streeft voor een nadruk op een langdurige klantrelatie dan een snelle verkoop. Mensen uit Weert en omstreken kunnen altijd advies vragen voor hun badkamer en ook bouwwerken.

Over Sanidirect

Sanidirect biedt haar klanten volledige badkamers, los sanitair en tegels. Sanidirect hanteert hierbij betaalbare prijzen volgens de laatste badkamertrends. Bij Sanidirect is er een ruim assortiment met A-merken als Grohe, Villeroy & Boch en daarnaast Ben Sanitair als eigen huismerk. De badkameradviseurs staan altijd klaar om klanten te helpen met een eerlijk advies.

×