Mitra Montfoort

Mitra Montfoort

Ondernemer worden bij Mitra in Montfoort

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Montfoort.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Franchise informatie Mitra

Mitra is op zoek naar een franchisenemer in Montfoort. Montfoort heeft 5.375 inwoners, en voldoet daarmee aan het minimale aantal wat een verzorgingsgebied moet bevatten voor een Mitra vestiging. Momenteel heeft Mitra 115 franchise vestigingen in Nederland. Wordt u de volgende? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

mitra-franchise

Mitra franchise drankenspeciaalzaken!

Slijterijketen Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Met een zeer uitgebreid assortiment ben je bij Mitra franchise voor elke gelegenheid op het juiste adres. De formule bestaat al sinds 1974 en beschikt dus over de nodige kennis en ervaring op gebieden als: verkoop, inkoop, marketing en ondernemen. Mitra is een full service franchiseformule. De slijterijketen beschikt momenteel over 115 winkels en is voor verdere expansie op zoek naar ondernemers.

Mitra is aangesloten bij De Nationale Franchise Gids, is lid van de NFV en ondersteunt de Nederlandse Franchise Code. Iedere franchisenemer wordt ook mede-eigenaar van de franchisegever: 50% van de aandelen zijn in handen van franchisenemers, de andere 50% aandeelhouder is leverancier groothandel De Monnik.

Wat doet Mitra franchise allemaal?mitra franchise vestiging

Mitra biedt naast een uitgebreid assortiment ook op maat gemaakte cadeau’s. Een speciale fles met een speciaal etiket voor een bepaalde gelegenheid? Als franchisenemer bij Mitra maak je met professionele materialen er een verrassend kado van.

Marketingpakket Mitra:

  • 2 wekelijkse huis-aan-huis folders
  • Online nieuwsbrieven
  • Informatieve en inspirerende content via Social media
  • 4x per jaar het Mitra Magazine

Verder organiseert Mitra in samenwerking met de aangesloten slijters lokale proeverijen. Een voorbeeld hiervan is de Whiskey Xperiences, een evenement waar zo’n 300 deelnemers op af komen. Mitra is daarnaast ook de juiste partij voor feesten en partijen. Klanten kunnen bij ons terecht voor de juiste dranken, artikelen en natuurlijk voor advies over de invulling van het feest. Het is naderhand ook altijd mogelijk om de onaangebroken flessen te retourneren. Bij Mitra draait het uiteindelijk allemaal om service.

Profiel franchisenemer Mitra

Als franchisenemer van Mitra beschik je, met onze hulp, over een uitstekende kennis van de dranken en ben je in staat om de klant optimaal te adviseren. Mitra is op zoek naar enthousiaste ondernemers in bezit van een flinke dosis ondernemersmentaliteit met de ambitie om een eigen winkel te starten.

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra
 

 

 


Over Montfoort

Montfoort ligt in de gemeente Montfoort, in Utrecht. In Montfoort wonen ongeveer 5.375 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Montfoort ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Montfoort dus zo’n €100.659.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €264.000 is in Montfoort. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Montfoort ligt dit dus hoger. In Montfoort hebben 3.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 167 uitkomt.

Montfoort moest het vroeger hebben van de landbouw. Er waren ook diverse lijnbanen voor de touwnijverheid. Montfoort was ook bekend van het produceren van knopen, waar ook de bijnaam van de inwoners vandaan komt: ‘knopendraaiers’. In de loop van de 19e eeuw werd het produceren van bakstenen belangrijk. Hiervoor werden in de nabije omgeving enkele steenfabrieken opgericht, die later weer zijn verdwenen. In het noordwesten van Montfoort is een bedrijventerrein. Populaire winkelstraten zijn o.a. Hoogstraat, Keizerstraat, Heeswijk en Tasveld. In Montfoort kan men gratis parkeren. Belangrijke verkeersaders zijn N228 en N204.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Montfoort interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Montfoort.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Montfoort

Provincie
Utrecht
Gemeente
Montfoort
Inwoners
5.375
Inkomen
€41.200
WOZ-waarde
€264.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mitra