Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra, Vlijmen

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 500.000-600.000

Oppervlakte

100 m² winkeloppervlakte

Adres

Burgemeester van Houtplein 5, Vlijmen, Noord-Brabant

Hierbij biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan!

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Vlijmen aan het Burgemeester van Houtplein 5 in een aantrekkelijke straat met horeca en retail. Schuin tegenover de winkel bevindt zich een goedlopende supermarkt en kruidvat die zorgen voor voldoende aanloop. Parkeren voor de klanten kan direct voor de deur en is kosteloos. Op de huidige locatie is sinds 1960 een slijterij gevestigd. Veertig jaar geleden is de huidige eigenaar hier begonnen en de winkel kent een trouw en groot klantenbestand. De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus maar hierin zijn nog voldoende mogelijkheden om te ontwikkelen. Groeikansen zijn er in de winkel zelf maar ook in het toevoegen van bijvoorbeeld bezorging en levering aan bedrijven en horeca. Het verzorgen van relatiegeschenken en feesten & partijen kan verder worden uitgebreid.

De onderneming wordt aangeboden wegens een beoogd pensionering van de ondernemer.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Interesse?

Bent u de ambitieuze ondernemer die graag een slijterij/drankenspeciaalzaak op een toplocatie wilt overnemen?

Vraag vrijblijvend nadere informatie aan, via onderstaand formulier!

Meer weten over deze vestiging?

×