Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bufkes, Woensel

Overnameprijs

€30.000-€35.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€450.000-€500.000

Oppervlakte

77m²

Adres

Winkelcentrum Woensel, Noord-Brabant

Deze vestiging van Bufkes wordt ter overname aangeboden door de franchisegever, Bufkes Nederland. Het knusse lunchrestaurantje zit al meer dan 15 jaar op deze plek en is in 2022 volledig gemoderniseerd waarbij ook veel apparatuur is vernieuwd. Als ondernemer kom je feitelijk in een gespreid bed terecht. Er zit een gezonde omzet in de zaak en het te behalen resultaat is aanzienlijk!

Deze vestiging wordt momenteel wegens omstandigheden uitgebaat door de franchiseorganisatie en de verwachting is dat een ondernemer/ondernemerskoppel nóg meer rendement uit deze volwassen zaak kan halen. Het team bij Bufkes Woensel is inmiddels op elkaar ingespeeld, kennen de gasten en hebben hart voor de zaak!

De vraagprijs is opgebouwd uit een deel inventaris en goodwill. De kandidaat-ondernemer moet rekening houden met een benodigd eigen vermogen van zo’n €30.000-€35.000.

Bufkes franchise is een toonaangevende franchiseformule die zich specialiseert in het aanbieden van ambachtelijke en smaakvolle broodjes en lekkernijen in Nederland. Met een rijke geschiedenis en een sterke aanwezigheid in de markt, heeft Bufkes zich weten te onderscheiden als een favoriete bestemming voor liefhebbers van heerlijke, verse gerechten.

Wil je meer weten over franchisen bij Bufkes? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Meer weten over deze vestiging?

×