Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA Drogisterij & Parfumerie, Grave

Overnameprijs

€ 50.000 (benodigd eigen vermogen)

Omzet

€ 700.000

Oppervlakte

250 m² (v.v.o.)

Adres

Hoofschestraat 14, Grave, Noord-Brabant

Ontdek de kans van je leven in het sfeervolle Grave! Hier ligt een unieke mogelijkheid voor jou om je ondernemersdroom waar te maken. Een bloeiende DA-drogisterij, doordrenkt met historie en gelegen in het hart van dit pittoreske plaatsje, staat te koop en wacht op een nieuwe visionaire eigenaar.

Stap binnen in deze charmante DA-drogisterij en voel meteen de warme ambiance die het historische Grave uitademt. Met zijn geplaveide straatjes, prachtige gevels en gezellige pleintjes is Grave een ideale locatie voor een drogisterij die gezondheid en welzijn centraal stelt. Deze DA staat al vijftig jaar bekend om zijn gevarieerde assortiment van hoogwaardige producten. Van cosmetica en huidverzorging tot voedingssupplementen en zelfzorggeneesmiddelen – hier vinden klanten alles wat ze nodig hebben voor een gezonde en stralende levensstijl. Zelfs het assortiment van Eyelove is erg sterk vertegenwoordigd. Het deskundige en vriendelijke personeel staat altijd klaar met advies op maat, waardoor klanten blijven terugkomen.

Met een loyaal klantenbestand en een uitstekende reputatie biedt deze drogisterij een solide basis voor groei en innovatie. Als nieuwe eigenaar heb je de kans om jouw eigen stempel te drukken op deze bloeiende onderneming. Denk aan uitbreiding van het assortiment, misschien een Beauty X-module, en het organiseren van gezondheid gerelateerde activiteiten om de betrokkenheid van de gemeenschap verder te vergroten.

De locatie van de drogisterij is ideaal: gelegen in het hart van Grave, omringd door andere lokale ondernemingen en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De Albert Heijn ernaast betekent dat heel veel klanten gemakkelijk toegang hebben tot jouw winkel en dat de zichtbaarheid hoog is. Met een vvo van 250 m² en een jaaromzet van bijna 700.000 euro is dit een mooie kans voor een goede drogist. De huidige eigenaar staat klaar om je te begeleiden tijdens de overgangsperiode. Je krijgt waardevolle inzichten in de dagelijkse operaties, leveranciersrelaties en klantinteracties, zodat je met vertrouwen de leiding kunt nemen over deze bloeiende onderneming.

Grijp deze unieke kans om de trotse eigenaar te worden van deze gevestigde DA-drogisterij in het mooi Grave. Neem de leiding, inspireer gezondheid en welzijn, en creëer een bloeiende onderneming die een positieve impact heeft op zowel de lokale gemeenschap als jouw eigen ondernemersreis. Neem vandaag nog contact op via onderstaand formulier en maak een afspraak om deze prachtige drogisterij zelf te ervaren.

Meer weten over deze vestiging?

×