Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo, Den Bosch

Overnameprijs

€ 40.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€ 300.000 - € 700.000

Oppervlakte

Gemiddeld 120m²

Taco Mundo groeit hard en heeft nog ambitieuze groeiplannen in Nederland! Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor de plaats Den Bosch. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

De formule

Taco Mundo, de vooraanstaande franchise van Mexicaanse bezorgrestaurants, viert dit jaar haar 23-jarig jubileum en biedt boeiende franchisekansen aan. Ontdek ons uitgebreide menu met kleurrijke, verrassende en smakelijke Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas, inclusief populaire keuzes zoals de Fries en Nachos Mexicana, geliefd bij onze klanten.
Als onbetwiste marktleider met 37 vestigingen in het bezorgsegment voor Mexicaans eten in Nederland, herkent Taco Mundo de aanzienlijke groeikansen in het land. Met ambitieuze plannen om binnen de komende 3 jaar de 60e Taco Mundo-vestiging te openen, blijven we gefocust op het leveren topkwaliteit door verse ingrediënten en zorgvuldige bereiding. Onze samenwerking met de beste leveranciers garandeert heerlijke smaken voor onze klanten.
Naast het benadrukken van ons gevarieerde culinaire aanbod, leggen we de nadruk op duurzaamheid. Opmerkelijk is dat een derde van onze omzet afkomstig is van vegetarische gerechten. We zijn toegewijd aan milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat blijkt uit het gebruik van recyclebare verpakkingen en elektrisch vervoer voor bezorgingen. Ontdek nu de unieke franchisekansen bij Taco Mundo en word deel van ons succesverhaal in de voortdurend groeiende maaltijdbezorgmarkt.

Taco Mundo in Den Bosch

Den Bosch, officieel ‘s-Hertogenbosch genoemd, is een historische stad in het zuiden van Nederland met een rijke cultuur en een levendige sfeer. Bekend om zijn middeleeuwse architectuur, gezellige steegjes en gastvrije gemeenschap, biedt Den Bosch een ideale setting voor een nieuwe culinaire ervaring.
De stad ademt een gezellige en bourgondische levensstijl, waarin lekker eten een centrale rol speelt. De Mexicaanse keuken, met zijn levendige smaken en kleurrijke gerechten, sluit naadloos aan op de diversiteit en smaakvoorkeuren van Den Bosch. Hier liggen kansen voor een ondernemer die gepassioneerd is over Mexicaans eten en de lokale bevolking wil laten kennismaken met de unieke smaken van Taco Mundo.
Taco Mundo zoekt in Den Bosch een gedreven ondernemer die de kansen in deze stad wil grijpen. Het beoogde rayon bestaat uit ruim 106.000 inwoners en biedt daarom zelfs plaats voor twee Taco Mundo vestigingen. Met onze bewezen staat van dienst als marktleider in het bezorgsegment voor Mexicaans eten in Nederland, bieden wij de nodige ondersteuning en expertise om van een franchisevestiging in Den Bosch een groot succes te maken.
Stap in de wereld van de Mexicaanse gastronomie en breng de opwindende smaken van Taco Mundo naar Den Bosch. Word een gepassioneerde pionier in de bezorging van hoogwaardig Mexicaans eten en sluit je aan bij Taco Mundo om samen een smaakrevolutie in deze bruisende stad te ontketenen.

Waarom Taco Mundo?

Een van de voordelen van ondernemen met Taco Mundo is dat je instapt in een succesvolle formule waarbij je als ondernemer voor een groot aantal zaken ontzorgd, omdat Taco Mundo dat regelt. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.
Als franchiseondernemer ben je eigen baas, maar sta je er nooit alleen voor. Je hebt collega-ondernemers waarmee je kunt sparren n je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een ondernemerscoach die je adviseert. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

10 redenen om je eigen Taco Mundo franchise te starten:

1. Bewezen en unieke formule
2. Focus op bezorging en Mexicaans
3. De Mexicaanse keuken is hot
4. Maaltijdbezorging is en blijft booming
5. Brede doelgroep
6. Onderscheidend assortiment
7. Hoogwaardige Mexicaanse gerechten met topingrediënten
8. Intensieve coaching voor en na opening
9. Scherpe inkoop en effectieve marketing
10. Goede verdiencapaciteit en veel groeimogelijkheden

Benodigde investering

Ben je benieuwd naar het tarief? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de overname van een Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de overname van een winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Meer weten over deze vestiging?

×