Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20, Oisterwijk

Overnameprijs

€ 70.000

Omzet

€ 80.000

Oppervlakte

ca. 93 m²

Deze vestiging is door de franchisegever opgezet en is winstgevend. Het moment is nu gekomen om de vestiging over te dragen aan een ondernemer. De studio is gunstig gelegen: een zichtlocatie in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De studio heeft een rechthoekige vorm en heeft aan de voorkant en aan de achterkant glas.
Er is een ruime lichte entree van circa 19 m2 met een open doorgang naar de trainingsruimte van circa 60 m2. Achterin de studio is een klein kantoor met kastenwand, een keuken en een toilet, tezamen circa 14 m2. Een airconditioning houdt de studio koel op 17 graden. De vloer is van pvc met een houtlook.
De voorkant van het pand is direct zichtbaar vanaf de Burgemeester Verwielstraat. Een prettige doorgaande weg direct aansluitend op het centrum en de winkels. Parkeergelegenheid is voor de deur of in de directe omgeving.

fit20

fit20 is een unieke, innovatieve en wetenschappelijk bewezen franchiseorganisatie die in de aantrekkelijke nichemarkt van fysieke personal training opereert. De franchiseformule wil met haar effectieve en betaalbare personal trainingsmethode marktleider worden in Nederland met 300 studio’s.

Meer weten over deze vestiging?

×