Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Meet & Ribs Cuijk

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Omzetpotentie: 400.000 – 600.000 euro

Oppervlakte

270 m²

Adres

Grotestraat 10, Cuijk, Noord-Brabant

Meet & Ribs is op zoek naar een ondernemer voor de bestaande vestiging in Cuijk. Deze vestiging is gelegen in het horecagebied van Cuijk centrum. De vestiging heeft een oppervlakte van 270 m². De keuken is 40 m², het restaurant 180 m² en het terras 12 m². Er zijn 58 zitplaatsen binnen. Er is potentie tot 80 zitplaatsen. Buiten op het terras zijn er 10 zitplaatsen.

Meet & Ribs brengt mensen bij elkaar. Met de bourgondische proeverij en het kwaliteitsvlees van de grill wordt avondvullend dineren een ware beleving. Ook voor lunch en take-away kun je terecht bij Meet & Ribs: hét restaurant voor de echte vleesliefhebber!

Als franchisepartner bij Meet & Ribs kan jij je volledig focussen op jouw restaurant, lokaal ondernemen en gastgericht werken. Wij als franchisegever ondersteunen jouw met zaken als; marketing, reclame, administratie, inkoop, etc. Meet & Ribs franchise is geschikt voor de startende ondernemer, maar ook als gevestigde ondernemer kan je je uitstekend aansluiten bij onze formule.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vestiging? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Meer weten over deze vestiging?

×