Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Co, Oss

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 200.000

Oppervlakte

200m²

Adres

Burgwal 24, Oss, Noord-Brabant

Johnny’s Burger Co. Oss wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De vestiging is gunstig gelegen: in het centrum van Oss aan de populaire Burgwal.

Uniek franchiseconcept met 3-in-1 optie

De combinatie van Johnny’s Burger, O’Tacos & Chick’ Crisp biedt franchisenemers dé kans om deel te nemen aan een uniek shop-in-shop model. Er wordt vanuit één keuken maaltijden bereid voor drie verschillende formules. Dit maakt Johnny’s uniek en erg onderscheidend. De maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of in onze winkels worden genuttigd of afgehaald.

Vanuit het hoofdkantoor worden franchisenemers in veel facetten ondersteund. Zo ontzorgen ze de ondernemers door krachtige lokale en nationale marketing. Johnny’s Burger, O’Tacos & Chick’ Crisp zijn sterk vertegenwoordigd op de populaire Social Media platformen en er wordt actief geadverteerd doormiddel van online en offline media.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vestiging? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie. Voor een dieper inzicht in wat Johnny’s Franchise te bieden heeft, lees hier het volledige verhaal.

 

Meer weten over deze vestiging?

×