Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart, Boxmeer

Overnameprijs

N.t.b.

Omzet

€ 550.000

Oppervlakte

210 m²

Adres

Steenstraat 78, Boxmeer, Noord-Brabant

Prachtige Centrum locatie

Centraal in de belangrijkste winkelstraat van Boxmeer huisvest deze mooie en goedlopende Bakker Bart. Deze Bakker Bart met een groot verzorgingsgebied vult de behoefte in van een breed en gevarieerd publiek. Dat is waar Bakker Bart goed in is, makkelijk toegankelijk en middenin de samenleving.

Deze centraal gelegen hoekpand heeft in de nabijheid veel gratis parkeergelegenheid. Direct in de omgeving zijn grote publiekstrekkers vertegenwoordigd zoals de HEMA, Kruidvat, AH en de Jumbo. Deze mooie winkel heeft een ruim opgezette lunchroom met 55 zitplaatsen en een sfeervol terras voor de winkel. Deze Bakker Bart heeft een groot online verzorgingsgebied, en biedt nog voldoende mogelijkheid om dit verder uit te breiden. Het publiek wordt iedere dag verwend met heerlijke vers gebakken producten zoals een lekkere lunch, gezond tussendoortje of gewoon vers brood voor thuis.

Het is een prachtige kans om als startende ondernemer te beginnen in dit bedrijf. Ben jij ondernemend, gastgericht en vind je het een uitdaging om samen met jouw team het succes van deze Bakker Bart verder te vergroten, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Ondernemen bij Bakker Bart is een mooie en ‘lekkere’ uitdaging!

Meer weten over deze vestiging?

×