Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KingRibs komt naar Nederland

27 september 2022

KingRibs is een snelgroeiend Halal premium succesconcept gespecialiseerd in spareribs en burgers uit België.

Betreden Nederlandse markt

KingRibs heeft in korte tijd al vele prijzen in de wacht gesleept waaronder ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Beste restaurant van Oost-Vlaanderen’ en een Top 10 notering in “De beste restaurantketens van België’. Oprichter en franchisegever is de Nederlander Alladin Zeidan: “het concept staat in België als een huis, onze klanten geven ons de hoogste waardering, logische volgende stap is het starten van diverse vestigingen in Nederland.”

Oog voor kwaliteit

Volgens Zeidan is het succes van KingRibs te danken aan de focus op kwaliteit: “Wij zijn het enige premium Halal concept in spareribs, wij gebruiken alleen topkwaliteit kalfsvlees. Ander geheim van ons succes zijn onze zes huisgemaakte marmelades. Dat leidt tot de hoogste waardering van onze klanten.

KingRibs is in korte tijd gegroeid van drie naar acht vestigingen. De franchisenemers worden uitgebreid ondersteund door KingRibs zowel bij de voorbereiding, bij de opening als de exploitatie. State of the art automatisering in combinatie met persoonlijke ondersteuning zorgt er voor dat de franchisenemer zich helemaal kan focussen op de klant, de kwaliteit van de keuken en het aansturen van de medewerkers. KingRibs doet de rest.

Ontvang gratis meer informatie over KingRibs

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

KingRibs

×