Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op onze website: Ovale Nederland

Nieuw op onze website is Ovale, het wereldwijd opererende bedrijf in e-sigaretten en andere dampproducten. Ovale is op dit moment actief in 12 landen en heeft meer dan 500 winkels en franchisenemers. Deze winkels bieden naast de producten ook ondersteuning aan de consument bij de keuze voor een product. Ook heeft Ovale een eigen webshop om de klanten te bedienen.

Franchisen met Ovale

Ovale is op zoek naar franchisenemers in Nederland om de formule te laten groeien. Onderscheidend daarbij is dat Ovale geen royalty’s vraagt van franchisenemers. De enige voorwaarde die Ovale stelt aan franchisenemers is dat zij uitsluitend Ovale producten verkopen. Om franchisenemers zoveel mogelijk ondernemersvrijheid te geven worden er weinig harde eisen gesteld aan het uiterlijk van winkels. Hiervoor is geen vast concept zoals bij andere winkels.

Om de franchisenemers nog beter te helpen bij het opzetten van een vestiging ontvangen zij direct een welkomstbonus van Ovale. Daarnaast kunnen zij de eerste bestelling die zij doen kosteloos retourneren indien producten niet verkocht worden.

Wettelijke eisen

Binnen de branche waarin Ovale actief is zijn veel wettelijke eisen waaraan een winkel in e-sigaretten moet voldoen. Ovale heeft daar veel ervaring mee en kan de franchisenemer dan ook altijd van advies voorzien. Om de franchisenemer te beschermen, stelt het bedrijf eisen aan het gebruik van hun reclamemateriaal. Zo komt de franchisenemer nooit in de problemen en kan die zich volledig richten op het creatieve proces van het ondernemen.

Heeft u interesse om een winkel in e-sigaretten of e-liquids te openen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij Ovale.

×