Foodservice restaurants met dagverse, huisgemaakte producten obv natuurlijke ingrediënten. La Place werkt uitsluitend met operators die ervaring hebben op het gebied van foodservice en die de ambitie hebben om minimaal 5 locaties te openen in een land.
Branche: | eetcafé & restaurant - horeca |
---|---|
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Startjaar: | 1987 |
Entreegeld: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Franchisefee: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Benodigd eigen vermogen: | €100.000 |
Gem. omzet per vestiging: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Gem. oppervlakte vestiging: | 50 - 500 m² |
Locatie omschrijving: | Varieert sterk: binnenstad, travel (trein, luchthaven, snelweg) |
Verzorgingsgebied: | Vanaf 100.000 inwoners |
Training/opleiding: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Inkoop: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Aantal medewerkers: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Contact franchisegever: | Staat in de Gids. Bestellen? |