iQ Coaches franchise formule

franchisen bij iQ Coaches

iQ Coaches is een landelijke organisatie die levensbrede begeleiding biedt aan mensen met een autisme spectrum stoornis en AD(H)D, bij wie op meerdere levensgebieden problemen bestaan. Visie en handelen van iQ Coaches is gebaseerd op de PILLAR-methodiekVan iQ Coaches hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Eten met gemak!
Eten met gemak! Een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Wij selecteren alleen de meest verse ingrediënten…
Partytentverhuur Nederland
Partytentverhuur Nederland Verhuur van partytenten en bijbehorende accessoires aan zowel particulieren als bedrijven. Openstaand voor nieuwe franchisenemers met name in de regio’s:…
Solar-Systemen.nl
Solar-Systemen.nl Solar-Systemen richt zich met de verkoop van zonnepanelen op met name de particuliere markt en de kleine utiliteit en zakelijke…
Storebox
Storebox Een volledig gedigitaliseerde self-storage oplossing voor particuliere en zakelijke klanten. Omdat het hele systeem geautomatiseerd is zijn er geen werknemers…


iQ Coaches franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2009
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen iQ Coaches dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 10.000 - € 20.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen iQ Coaches. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 10.000 exclusief reservering 1e halfjaar levensonderhoud
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing.
Locatie omschrijving: De coach gaat naar de client toe; er wordt veelal vanuit huis gewerkt.
Verzorgingsgebied: Het verzorgingsgebied wordt in overleg vastgesteld.
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

franchise vestigingen van iQ Coaches

iQ Coaches is een landelijke organisatie die levensbrede begeleiding biedt aan mensen met een autisme spectrum stoornis en AD(H)D, bij wie op meerdere levensgebieden problemen bestaan. Met onze werkwijze bieden we structuur en overzicht en zijn we in staat cliënten handvatten aan te reiken om met de gevolgen van de beperking om te gaan aan de hand van concrete gebeurtenissen in het dagelijks leven.

Visie en handelen van iQ Coaches is gebaseerd op de PILLAR-methodiek, zoals beschreven in het boek ‘Op weg naar Rust, de PILLAR-methodiek voor levensbrede begeleiding bij autisme’ van H.C.R. de Neef.

Nieuw toegetreden franchisenemers beginnen met een intensieve 6-daagse starttraining waarin de thema’s Autisme, Coaching en Ondernemen centraal staan.

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 57 zelfstandig
2020:
1 eigen en 57 zelfstandig
2021:
1 eigen en 57 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
iQ Coaches