Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Runnersworld, Amsterdamse Bos

Overnameprijs

€ 415.000

Omzet

> € 1.000.000

Oppervlakte

150 m²

Adres

Amsterdamseweg 507, Noord-Holland

Scoren met Runnersworld Amsterdamse Bos!

Altijd al gedroomd van je eigen sportwinkel? Grijp dan nu je kans met de overname van Runnersworld Amsterdam, een winstgevende vestiging met grenzeloos potentieel. De vestiging wordt door de ondernemer ter overname aangeboden vanwege het aangaan van een nieuwe uitdaging, na deze winkel in 10 jaar tijd met veel enthousiasme en energie te hebben opgezet. Naast de gunstige ligging onderscheidt de winkel zich door een uitgebreide en diverse collectie die geschikt is voor hardlopers van alle niveaus.

Runnersworld is Nederlands grootste hardloopspeciaalzaak formule. Ze helpen de klanten niet simpelweg aan een paar schoenen maar kijken naar het daadwerkelijke doel van de klant. Als ondernemer hoef je dit natuurlijk niet helemaal zelf te doen. Je werkt met je eigen team vaak nauw samen met fysiotherapeuten en/of looptrainers.

Als onderdeel van EK-Retail, waar ook Intersport onder valt, bieden ze ondernemers alles wat ze nodig hebben voor succes:

• Inkoopkortingen en centraal betalen
• Ondersteuning bij inkoop (budgettering)
• Zelf jouw marktbenadering bepalen, zodat vrijheid en zelfstandigheid behouden blijft
• Alles-in-één service: Van veilige betalingen tot gedeelde promoties en winkelinrichting.
• Maatwerk: de diensten zijn afgestemd op jouw wensen
• Vast aanspreekpunt: Altijd iemand van EK Retail om op te vertrouwen.

Als coach, stimulator en sparringpartner kun je altijd op EK Retail bouwen en helpen ze jou met het succesvol maken van jouw winkel. Laat je droom werkelijkheid worden met Runnersworld Amsterdamse Bos. Bekijk hier wat deze winkel op een prachtige locatie jou te bieden heeft.

Ben jij de ondernemer die ze zoeken? Neem dan snel contact met ons op en start je succesverhaal in de sportwereld!

 

Meer weten over deze vestiging?

×