Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren Bezorgrestaurant, Alkmaar

Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

€ 650.000

Oppervlakte

178 m²

Adres

Europaboulevard 59, Noord-Holland

Alkmaar

Onze bezorgvestiging is gelegen op een centrale plek in het mooie winkelcentrum De Mare, goed bereikbaar met gratis parkeren aan de achterkant. De Mare organiseert een wekelijkse markt en vele festiviteiten. Elke vrijdag is er koopavond en zondag zijn de meeste winkels ook geopend. De vestiging heeft genoeg ruimte om ook to go lunch op te nemen in het assortiment, dus gunstig voor de omzet.

Groeipotentie

Er zijn mogelijkheden om de openingstijden te verruimen, wat een positief effect kan hebben op de omzet. Op de vrijdag zijn we als try-out een periode tot 01:30 uur open geweest en dit is zeker aan te raden. Daarnaast kan er ook een ‘To-Go’ concept gerealiseerd worden, waarbij consumenten ook ontbijt/lunch kunnen afhalen. Ook de zakelijke markt voorziet nog van veel potentie. Tot slot wordt het succes bepaald door de kwaliteiten van de ondernemer.

De Beren bezorgrestaurant

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om spareribs, saté en burgers, maar tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd, vegetarische en vegan opties.

Meer weten over deze vestiging?

×