Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria, Purmerend

Overnameprijs

€ 59.500

Oppervlakte

150 m²

Adres

Van Damplein 28, Purmerend, Noord-Holland

In een drukbezocht winkelcentrum in de regio Purmerend wacht een bestaande Kwalitaria vestiging op een nieuwe eigenaar. De zaak is ruim opgezet en voorzien van inrichting en apparatuur. Instapklaar dus!

Het winkelcentrum beschikt over een gemend aanbod aan winkels en horecazaken, waar veel mensen uit de omliggende woonwijken komen voor hun dagelijkse boodschappen. Dit maakt het de perfecte locatie om tussendoor even een snack te eten op het ruime terras of de kinderen te trakteren op een ijsje.

Indeling:

Langs het ruime terras van ongeveer 70 m2 met zo’n 28 zitplaatsen kom je via de entree aan de voorzijde van het object direct de cafetaria binnen. Zowel de linker- als de voorzijde is volledig voorzien van glas, waardoor er veel daglicht binnenkomt en de zaak een frisse uitstraling heeft. Aan de linkerkant langs de ramen staan tafels met stoelen, welke in totaal plaats bieden aan 20 personen. Achterin de ruimte bevinden zich de gescheiden toiletten.

Het is een grote ruimte met aan de rechterkant de counter voorzien van het kassasysteem. Achter de counter bevindt zich een deel van de keuken, voorzien van friteuses met ingebouwde afzuiging, koffiemachine, ijsmachine, oven et cetera. In totaal is de verkoopruimte ongeveer 95 m2.

Ga ja achter de counter de hoek om dan kom je in de bijkeuken, bestaande uit (koel)werkbanken en een spoelkeuken met professionele vaatwasser. Dit deel is voorzien van professionele afzuiging waardoor het eenvoudig anders ingedeeld kan worden. Aan de rechterzijde is plek voor opslag. De bijkeuken is ongeveer 31 m2.
Aan de linkerkant loopt langs de koel- en vriescel een gang naar de achteringang, waarin nog plek is voor opslag. Het totale object bestaat uit ongeveer 150 m2.

Specificaties van Kwalitaria Purmerend:

  • Ruime zaak met inrichting en apparatuur
  • Voorzien van een ruim terras
  • Mogelijkheid voor afhalen en bezorgen
  • Gelegen in een drukbezocht winkelcentrum

Meer weten over deze vestiging?

×