Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Heerhugowaard

Overnameprijs

Nader overeen te komen

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

57 m²

Adres

Middenwaard 2D, Heerhugowaard, Noord-Holland

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake. Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

HEERHUGOWAARD

Heerhugowaard is een middelgrote stad in Noord-Holland, de gemeente telt bijna 60.000 inwoners en heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. MultiVlaai Heerhugowaard wordt door de huidige ondernemer ter overname wordt aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. MultiVlaai Heerhugowaard, gevestigd in winkelcentrum Middenwaard, is strategisch gunstig gelegen in de buurt van 1 van de hoofdingangen van het winkelcentrum en Albert Heijn. Dit is het winkelcentrum van Heerhugowaard met meer dan 150 winkels en 3 supermarkten. MultiVlaai Heerhugowaard heeft 8 zitplaatsen binnen en je kunt er een heerlijk kopje koffie of thee drinken. In het zomerseizoen wordt er ook schepijs verkocht. Omzetmogelijkheden alom!

Ben je geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend nadere informatie, in een latere fase krijg je uiteraard ook inzicht in alle beschikbare financiële gegevens.

Meer weten over deze vestiging?

×