Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Infrarood Fitness, Bussum

Overnameprijs

n.o.t.k.

Adres

Huizerweg 54, Bussum, Noord-Holland

Deze infrarood fitness studio staat ter overname omdat de onderneemster zich gaat inzetten om de Infrarood Fitness formule over Nederland te verspreiden.

De doelstelling van de studio is dames te begeleiden naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht, minder fysieke klachten en een goed immuunsysteem. Infrarood draagt daar voor zeker 50% aan bij. Infrarood heeft een zeer positief effect op onze gezondheid, flexibiliteit van spieren en pezen, de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Door de warmte is de verbranding hoog. Omdat de training liggend wordt uitgevoerd kunnen er tot 4 spiergroepen tegelijk getraind worden. Een training duurt mede daarom tussen de 25 en 30 minuten.

Er is een compleet trainingsoverzicht ontwikkeld met meer dan 100 verschillende trainingen voor diverse doelen, wensen en fysieke indicaties. De trainingen zijn in een app ondergebracht waarin iedere oefening op film wordt voorgedaan. Er is een klantensysteem en online agenda ontwikkeld afgestemd op dit bedrijf. Het is klaar om in te stappen en het succes van de formule voort te zetten en uit te bouwen.

De vestiging in Bussum bestaat 9 jaar en heeft in die tijd een groot klantenbestand opgebouwd. De vestiging draait een goede omzet en heeft een hoog winstpercentage.

 

Meer weten over deze vestiging?

×