Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin, Amsterdam The Style Outlets

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

92 m²

Adres

1165 MJ Halfweg, The Style Outlets, Noord-Holland

Jamin in Amsterdamse The Style Outlets wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. Amsterdam The Style Outlets is een groot outletcentrum in Halfweg, tussen Haarlem en Amsterdam. U kunt hier terecht bij bijna 100 winkels en horecagelegenheden.

Jamin viert dit jaar haar 140-jarige jubileum en is daarmee de oudste en een van de bekendste retailketens van Nederland. Jamin biedt het grootste assortiment in (internationaal) snoep, ijs, chocolade en leukste gifts. Jamin blijft groeien en heeft vestigingen in bijna 100 steden. En tegenwoordig zelfs vestigingen in Curacao en Keulen. Jamin is on a roll.

Als franchisenemer profiteert u mee van de enorme naamsbekendheid van ruim 97%. Het assortiment richt zich op drie verschillende verwenmomenten; Voor jezelf, om te delen en om te geven. Een jong fris team van inkopers en category managers stelt centraal het assortiment samen, waarbij voortdurend wordt ingespeeld op de actualiteit, de seizoenen en wat zich afspeelt op social media! Jamin is de laatste jaren steeds hipper geworden waardoor dageljjks honderdduizenden mensen de Jamin weten te vinden. Neem ook een kijkje op bijvoorbeeld het TikTok of Instagram account van Jamin om te zien dat Jamin helemaal hot is.

Neem vandaag nog contact op via onderstaand formulier en maak een afspraak om deze vestiging zelf te ervaren.

Meer weten over deze vestiging?

×