Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart, Huizen

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 625.000

Oppervlakte

160 m²

Adres

Oude Raadhuisplein 1, Huizen, Noord-Holland

Prachtige locatie in Huizen

Midden in het centrum van Huizen staat deze mooie Bakker Bart. Om gezondheid redenen hebben de huidige ondernemers besloten om hun winkel te koop aan te bieden.

Deze hoeklocatie ligt aan een gezellige plein en in het hart van Huizen met ruime parkeergelegenheid. Voor deze prachtige winkel zijn we op zoek naar enthousiaste en gastgerichte ondernemers. Deze winkel bevindt zich midden tussen de belangrijkste retailers zoals de Hema, AH,  Xenos en Action.

Het is een mooie overzichtelijke winkel met een zitgedeelte binnen en een gezellig terras buiten waar bezoekers kunnen genieten van vele lekkere en gezonde producten. Bakker Bart staat voor vers, verantwoord en lekker, gewoon genieten omdat het kan. De producten worden de gehele dag door in eigen oven gebakken waardoor de verleiding voor het publiek niet te weerstaan is. Kortom een aantrekkelijke Bakker Bart waar het winkelende publiek zich thuis voelt en verwend wordt.

Het is een prachtige kans om als startende ondernemer te beginnen in dit bedrijf. Ben jij ondernemend, gastgericht en vind je het een uitdaging om samen met jouw team het succes van deze Bakker Bart verder te vergroten, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Ondernemen bij Bakker Bart is een mooie en ‘lekkere’ uitdaging!

Meer weten over deze vestiging?

×