Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Greenest Carwash, regio Amsterdam-Almere

Overnameprijs

€ 5.000

Omzet

ca. € 75.000 excl. BTW

Oppervlakte

N.v.t.

Greenest Carwash reinigt auto’s op locatie zonder water en uitsluitend met ecologische producten in Nederland, België en Luxemburg. De formule reinigt auto’s voor o.a de overheid, Greenwheels, Leaseplan, het MKB en particulieren. In de grote steden wordt gebruik gemaakt van cargo-bikes. Buiten de stad worden bestelauto’s ingezet. Alle vervoersmiddelen zijn uitgerust met een Greenest Power Unit waarop de stofzuiger kan werken.

Voor deze regio is Greenest Carwash opzoek naar een ondernemer met oog voor detail. Voor Greenest Carwash is het belangrijk dat de franchisenemer in alle weersomstandigheden aan de slag kan. Daarnaast bent u commercieel ingesteld, communicatief vaardig en heeft u een goede fysieke conditie. Tot slot heeft u minimaal MBO denk- en werkniveau en bent u bereid een VOG aan te vragen.

De omzet in deze regio is ca. € 75.000 excl. BTW met een brutowinst van ca. € 4.000 per maand. De bestaande omzet is gemakkelijk verder uit te bouwen. De overnamesom bedraagt € 5.000.

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Greenest Carwash te starten? Laat deze unieke overnamekans niet aan je voorbijgaan en vul onderstaand aanmeldformulier in.

Meer weten over deze vestiging?

×