Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna, Amsterdam

Overnameprijs

€ 45.000 tot € 50.000 (ben. eigen vermogen)

Omzet

Tussen € 1.000.000 en € 1.200,000

Adres

Scheldestraat 90, Amsterdam, Noord-Holland

Altijd al gedroomd van het runnen van je eigen winkel? De Bruna in Amsterdam aan de Scheldestraat wordt ter overname aangeboden, en dit is een kans die je niet wilt missen. Gelegen in het bruisende Amsterdam Zuid, biedt deze winstgevende winkel een uitstekende gelegenheid om jouw ondernemersdromen waar te maken.

De Bruna aan de Scheldestraat is niet zomaar een winkel. Het is een gezonde en winstgevende zaak, gevestigd in een prachtige winkelstraat vol met diverse winkels en gezellige horecagelegenheden. De winkel zelf is sfeervol ingericht volgens de kenmerkende Bruna-huisstijl, waardoor klanten zich direct thuis voelen.

Wat deze Bruna extra speciaal maakt, is de constante stroom van vaste bezoekers uit de buurt en de bezoekers van het nabijgelegen Rai-congrescentrum. Het hele jaar door vinden er beurzen plaats in de Rai, waardoor standhouders en bezoekers regelmatig de Bruna bezoeken. Een win-winsituatie voor jou als nieuwe eigenaar.

Het assortiment van de Bruna aan de Scheldestraat is breed en divers. Van boeken tot kantoorartikelen, van pc-benodigdheden tot wenskaarten en spellen, je vindt het hier allemaal. Met de nieuwe regelgeving in 2024, waar supermarkten geen tabak meer mogen verkopen, wordt er extra omzet verwacht in tabak en andere omzetgroepen.

Naast het reguliere assortiment besteedt deze Bruna veel aandacht aan lokaal ondernemen. Met een focus op de kinderrijke buurt en de frequente bezoekers van het Rai-congrescentrum, ben je verzekerd van een gevarieerde klantenkring. Daarnaast beschikt deze winkel over een drukbezocht PostNL punt.

Ben jij klaar voor het avontuur en zie je jezelf al als de nieuwe eigenaar van deze Bruna? Wacht dan niet langer en grijp deze unieke kans. Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige winkel aan de Scheldestraat in Amsterdam.

Meer weten over deze vestiging?

×