Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BodyBase debuut op FIBO

Eerder deze maand maakte BodyBase zijn debuut op FIBO, de grootste fitnessbeurs ter wereld. “Het was verbazingwekkend om te zien hoeveel interesse er onder bezoekers was in het concept van BodyBase,” blikt Sabrina Albert, oprichtster BodyBase, terug.

FIBO is een jaarlijks terugkerend evenement in Keulen dat al enkele decennia een hoogtepunt is binnen de fitnessbranche. Ook deze editie trok de beurs een enorme opkomst, met grote namen uit de branche waaronder Technogym en Matrix, en functionele fitnesstrends zoals Hyrox die hun concepten presenteerden aan bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Andere opvallende trends waren wellness/herstelconcepten, tech wearables en softwareoplossingen.

Grote interesse in BodyBase

Deelname was een belangrijke mijlpaal voor BodyBase, aangezien vakgenoten en leiders van over de hele wereld grote interesse toonden in het innovatieve BodyBase concept. Tussen de grote spelers uit de markt trok de stand van BodyBase honderden bezoekers door de door BodyBase ontwikkelde BaseLine en AceLine machines en unieke reformer flow concepten. Tal van gesprekken werden gevoerd met potentiële franchisenemers die enthousiast waren over de visie van BodyBase en de mogelijkheid zagen om de toekomst van welzijn mede vorm te geven. Benieuwd naar de stand? Bekijk de video hier.

Het team was overweldigd door de positieve feedback en het enthousiasme rond de aanwezigheid van BodyBase op de fitnessbeurs. “Deze opkomst bewijst dat er veel toewijding en interesse is voor ons concept. Met onze deelname hebben we een sterke basis gevormd binnen de fitnessindustrie en de franchisemarkt.”

Ben jij geïnteresseerd in het openen van jouw eigen BodyBase studio? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier en kom in contact.

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

×