Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ben jij het nieuwe gezicht van Kipperij Schagen of Zaandam?

Ben jij het nieuwe gezicht van Kipperij Schagen of Zaandam? Deze vestigingen openen hun deuren voor ambitieuze pioniers. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde franchisepartners die vol enthousiasme hun eigen vestiging willen runnen en houden van klantencontact.

De vestiging in Schagen komt op een geweldige locatie te zitten, namelijk in winkelcentrum Makado Schagen. Dit is een winkelcentrum met enorm veel bezoekers en breidt op dit moment uit om de positie van het winkelcentrum van Schagen op een regionaal niveau te houden. De splinternieuwe versmarkt is net voor de kerst in gebruik genomen en nu al een groot succes. Er is zelfs al een 3D tekeing gemaakt van deze vestiging, zodat je al kan zien hoe deze locatie eruit komt te zien! Tevens is er voor de vestiging in Zaandam ook een prachtige locatie met smacht aan het wachten.

Waarom Kipperij?

Als franchisepartner bij Kipperij profiteer je van een bewezen succesformule die al heeft bewezen te groeien in 14 andere locaties. Maar dat is niet het enige voordeel. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om je aan te sluiten bij de Kipperij-familie:

  • Bewezen Succesformule: Met 14 bestaande vestigingen hebben we bewezen dat onze formule werkt. We hebben een bewezen trackrecord van tevreden klanten en rendabele bedrijfsvoering.
  • Ondersteuning: Als franchisepartner sta je er niet alleen voor. Je krijgt uitgebreide ondersteuning van het ervaren team van Kipperij, inclusief training, marketingondersteuning en operationele begeleiding. We geloven in samen groeien en zullen er alles aan doen om jouw succes te garanderen.
  • Succes Zonder de Lasten: Als franchisepartner geniet je van het succes van een gevestigde naam, zonder de lasten van het opstarten van een eigen onderneming. Je hebt toegang tot bewezen systemen, processen en merkwaarde, waardoor je sneller kunt groeien en succesvol kunt zijn.
Wat zoeken we in een franchisepartner?

We zijn op zoek naar franchisepartners die passen bij de cultuur en waarden van Kipperij. Hier zijn enkele kwaliteiten die we waarderen:

  • Ondernemend Type: We zoeken mensen die proactief zijn en initiatief durven te nemen. Je moet bereid zijn om kansen te zien en te benutten, en niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden.
  • Leiderschap: Als eigenaar van een Kipperij-vestiging ben je ook een leider. We zoeken mensen die graag hun eigen personeel aansturen, motiveren en begeleiden om samen succes te behalen.
  • Klantgerichtheid: Bij Kipperij staat de klant altijd op de eerste plaats. We zoeken franchisepartners die een passie hebben voor het leveren van uitstekende klantenservice en die streven naar 100% klanttevredenheid.

Als jij jezelf herkent in deze kwaliteiten en klaar bent om de volgende stap te zetten in je reis, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de gemeenschappen van Schagen en Zaandam laten kennismaken met de heerlijke producten van Kipperij en een bloeiende onderneming opbouwen.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×