Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De groene revolutie: tips voor franchisenemers

24 april 2024

Als franchisenemer ben je vast en zeker in de weer met de groene revolutie. Want door te kiezen voor een of meerdere verduurzamende maatregelen, kan het zomaar zo zijn dat je op een aantal vaste lasten kunt besparen. Maar het zorgt ook meteen voor een duurzaam plaatje naar de buitenwereld toe. Het is dus altijd een goed idee om hier snel wat meer over te weten te komen. In dit blog zetten we een paar belangrijke punten van aandacht voor je op een rijtje.

Dit zijn een paar slimme investeringen die je kunt doen om mee te liften op de groene revolutie

Het meeliften op de groene revolutie hoeft gelukkig helemaal niet zo lastig te zijn. Er zijn namelijk een paar kleine investeringen waar je al meteen een wereld van verschil mee kan maken. Denk daarbij aan het kopen van zonnepanelen van HomeQgo. Ideaal voor zowel kleine panden als voor grote panden. Wie weet kies je voor jouw bedrijf ook voor deze slimme investering en maak je grote stappen in de wereld van de groene revolutie.

Laat aanpassingen in en rondom het pand altijd door een gespecialiseerd installatiebedrijf uitvoeren

Om zeker te kunnen zijn dat je met je bedrijf perfect in kan spelen op de groene revolutie die op dit moment gaande is, is het natuurlijk wel een erg fijne gedachte dat de aanpassingen goed en snel uit worden gevoerd. Het is daarom altijd een goed idee om daar een ervaren team van een installatiebedrijf voor in te schakelen. De klus is hierdoor altijd in goede handen en een installatiebedrijf weet als geen ander wat er zoal mogelijk is. Van het realiseren van zonnepanelen tot aan een warmtepomp. Het behoort vandaag de dag allemaal tot de opties. Heb je daar op dit moment al een bepaalde voorkeur in?

Kies voor een advies op maat en plan op korte termijn een gesprek in voor je eigen franchisebedrijf

Ga je maar al te graag op korte termijn aan de slag met de groene revolutie voor jouw bedrijf? Dan is het slim om alvast een eerste afspraak te maken met een medewerker van een gespecialiseerd installatiebedrijf. Je ontvangt advies op maat en krijgt geheel vrijblijvend meer informatie over de duurzame opties die er zoal mogelijk zijn. Ga je binnenkort al een keer aan de slag met het integreren van een aantal duurzame opties voor je eigen bedrijf?

×