Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisebeurs Onderneem ‘t! wederom een groot succes

Op vrijdag 23 en 24 september jl. kwam ondernemend Nederland samen bij evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk. Door het uiteenlopende aanbod aan franchiseformules uit alle branches, toeleveranciers en andere specialisten had iedereen met een interesse in ondernemen de mogelijkheid om zich uitgebreid te oriënteren in alles wat met ondernemerschap te maken had.

Vele interessante gesprekken

De beursvloer was ook dit jaar volledig gevuld. Zo stonden franchisegevers uit alle branches klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden en hen te enthousiasmeren over het franchisenemerschap. Er werden interessante gesprekken gevoerd onder het genot van door barista’s gemaakte cappuccino’s, versgebakken pizzapunten en andere snacks. Ook gingen bezoekers het gesprek aan met specialisten die breed gespecialiseerd zijn in alles wat met het ondernemerschap te maken heeft.

Doorlopend seminarprogramma

Ook dit jaar was er op beide beursdagen een ruim aanbod aan seminars. De onderwerpen waren zeer uiteenlopend. Tijdens de seminars werden alle kanten van het ondernemerschap belicht: van de belangrijkste aandachtspunten bij een start als ondernemer, de franchiseovereenkomst tot aan de inzet van Social Media. Ook gingen franchisegevers van diverse formules in op het ondernemen binnen hun formule. Zo sprak Martijn Boone van Kwalitaria over “De cafetaria van de toekomst” en Fleur van Vliet over “Lokaal ondernemerschap bij Anne&Max”. “Het seminarprogramma was een relevante toevoeging aan mijn beursbezoek. In dertig minuten tijd kreeg ik een duidelijk beeld van de werkwijze van mijn favoriete formule” aldus een beursbezoeker. “Ook het seminar van de Nederlandse Franchise Vereniging “De belangrijkste aandachtspunten bij een start als franchisenemer” zorgde ervoor dat ik nog beter voorbereid de beursvloer opging,” aldus bezoeker Nick van der Sluis.

Ook de organisatie van franchisebeurs Onderneem ‘t! kijkt tevreden terug op beide beursdagen. “Het is geweldig om te zien dat ons doel: aspirant ondernemers in contact brengen met hun favoriete formule, elk jaar weer een succes is,” aldus organisator Tim Hazekamp. “We kijken nu al uit naar de volgende editie die in het voorjaar van 2023 plaats zal vinden.”

×