Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontmoet franchisend Nederland: Formules die deelnemen aan de beurs

Op 23 en 24 September is het weer zover; De Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! 2022. 50 franchiseformules en meer dan 15 leveranciers in franchise staan klaar om toekomstige en huidige ondernemers te woord te staan over hun formule en dienstverlening. Het is dé plek om je te oriënteren op de franchisemarkt. Of je nu wilt starten als franchise ondernemer, of op zoek bent naar meer informatie over hoe je je bedrijf kan verbeteren.

Ieder jaar zijn er formules aanwezig afkomstig uit een tal van branches. Zowel food, retail en dienstverlening zijn goed vertegenwoordigt. Ook dit jaar heeft de beurs een mooi aanbod aan standhouders.

Food-formules op de franchisebeurs

Ieder jaar zijn veel food formules te vinden in en rond het Horecaplein van de franchisebeurs. Komende editie kan je de volgende formules vinden op en rond het horecaplein: Big Bread Kitchen, De Beren, Chocolate Company, Barista Café, Doppio Espresso, Kwalitaria, Taco Mundo, Kipperij, Ellis Gourmet Burger, 30ml Coffee & Food, Anne&Max, New York Pizza, FEBO, Foodmaster en Family.

Retail formules op de franchisebeurs

Retail is als branche een breed begrip. De beurs biedt een aanbod aan formules afkomstig uit veel verschillende sectoren als; wonen, food-retail, non-food en meer. Aanwezige formules zijn: Specsavers, Topslijter, Trendhopper, VomFass, Corné Wonen, Gastrovino, WAAR en Used Products.

Dienstverlenende formules op de franchisebeurs

Speciaal onderdeel van de franchisebeurs is het Dienstverlenersplein. Op het dienstverlenersplein zijn enkel dienstverleners aanwezig die middels een marktkraam hun formule aanprijzen aan het publiek. Aanwezige dienstverlenende formules zijn: Happy Bodies, The Alternative Board, Payper, Anytime Fitness, Swiss Allure, Amberrosia, Bailine, Maaltijd Compleet, Gerda aan Huis, fit20, Kenneth Smit, In Person Uitzendbureau, Makelaar voor een Uur, UwMakelaar, BusinessBuilding, Husse, Afval Ophaal Dienst, Straetus, Bosbox Selfstorage, Postmasters, ABEOS en InXpress.

Wilt u op de hoogte blijven van alle deelnemers? Het complete overzicht van deelnemers is hier te bekijken. Registreer je nu hier voor gratis kaarten. 

×