Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Prijzen winnend Fresh2Go Sushi start uitrol in Nederland

Fresh2Go Sushi is door Thuisbezorgd.nl 10x op rij uitgeroepen tot beste sushirestaurant van Nederland.

Oprichter Ming Chi Kwong begon al 20 jaar geleden zijn zoektocht naar de optimale sushi, de beste bento receptuur en de ideale bereidingswijze. Dit heeft geleid tot een unieke en zeer geheime receptuur die de top sushi chefs in binnen- en buitenland versteld heeft doen staan.

“Fresh2Go Sushi is nu klaar voor franchise”, vertelt Ming Chi Kwong. “Eerst wilde ik een bewezen succes formule neerzetten. Ik kan wel stellen dat dat is gelukt, zo is Fresh2Go Sushi tien jaar achter elkaar door Thuisbezorgd.nl uitgeroepen tot beste sushirestaurant van Nederland. Ik heb nu twee vestigingen in Amsterdam en één in Den Haag. Die draaien alle drie nu erg goed, alle processen zijn geoptimaliseerd. Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer met liefde voor food en er een groot succes van zal maken.”

Fresh2Go Sushi is op zoek naar franchisenemers die zich voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun vestiging te maken. Horeca-ervaring en/of ervaring in het aansturen van een team is een pré. Gezocht wordt naar ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met het unieke concept van Fresh2Go Sushi en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je vestiging.

Bij Fresh2Go Sushi staat de kwaliteit van de producten voorop. Kwong: “Wij blijven innoveren en met ons kwalitatief hoogwaardige sushi willen wij de franchisenemers de kans bieden om met ons unieke concept samen te groeien. Naast onze sterke reputatie en de kwaliteit van onze producten is het ook aantrekkelijk dat het concept zo in elkaar is gezet dat je al met 30.000 euro je eigen vestiging kunt beginnen. Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Fresh2go Sushi franchisefamilie.”

×