Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA Drogisterij & Parfumerie, Tilburg

Adres

Bart van Peltplein, Noord-Brabant

Ben jij degene die straks als trotse drogist de deuren opent op het Bart van Peltplein in Tilburg?

Hier komt alles samen: wonen, winkelen en gezelligheid, mede dankzij de zeer goedlopende Jumbo, trekt de DA jaarlijks zo’n 50.000 klanten! Wat deze plek echt bijzonder maakt? De DA-drogisterij hier is niet zomaar een winkel; het is een bruisend centrum met een geldmaat, postkantoor en boekhandelsfunctie. En, alsof dat nog niet genoeg is, in dit verzorgingsgebied van zo’n 15.000 mensen is er geen enkele concurrentie. Voilà!

De huidige eigenaar, die in 2021 de zaak heeft vernieuwd, biedt nu deze geweldige kans aan. Met ruime vloeroppervlakte biedt de winkel niet alleen een uitgebreid assortiment aan zelfzorggeneesmiddelen, cosmetica en cadeaus, maar ook een gestage stroom van tevreden klanten. Ons Acquisitie & Expansie team bij NDS/DA heeft alle details vastgelegd in een uitgebreid kopers prospectus, speciaal voor gedreven drogisterijprofessionals die klaar staan om deze unieke kans te omarmen.

Van het gedetailleerde verzorgingsgebied tot het goed getrainde personeel en van de goed beheerde voorraad tot de inventaris; wij begeleiden potentiële overnamekandidaten kosteloos bij elke stap. Jouw droom om een succesvolle ondernemer te worden in Tilburg kan werkelijkheid worden, en wij staan klaar om je te helpen die droom te verwezenlijken.

Ben jij die gedreven drogist die we zoeken? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Meer weten over deze vestiging?

×