Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert franchiseavond op 9 maart

Op donderdag 9 maart houdt Bagels & Beans weer een franchiseavond in de vorm van een baristaworkshop. Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die zijn vleugels wil uitslaan en die het leuk lijkt een eigen Bagels & Beans te runnen én de beste koffies wil kunnen maken.

Samen op ontdekkingstocht

Natuurlijk leer je tijdens de workshop hoe je jouw favoriete koffie kunt maken op onze mooie espressomachines. Ook bestaat de avond uit het proeven van de sfeer van een vestiging, het stellen van vragen aan een bagelbaas en vooral uit vrijblijvendheid én gezelligheid. Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans en Laura Boon, franchisematchmaker zullen alle facetten van het ondernemen bij Bagels & Beans doorlopen. Van het werken op de vloer, het leidinggeven aan een team en de financiële kant van het runnen van een eigen vestiging. Tot slot is er een échte bagelbaas die je al jouw vragen kan beantwoorden!

Voor wie?

De avond is bedoeld voor iedereen die eens wil ontdekken hoe het is om bagelbaas te zijn en een eigen vestiging de runnen. Bagels & Beans is vooral op zoek naar bagelbazen rondom Amsterdam, Utrecht, Zeist, Groningen en Wageningen, maar ook in de rest van Nederland ziet Bagels & Beans zeker ook mogelijkheden!

Wat: franchiseavond met baristaworkshop

Wanneer: donderdag 9  maart om 19:01

Waar: Regio Utrecht

Spreekt de visie van Bagels & Beans jou als potentiële bagelbaas aan en ben je ervan overtuigd dat het ondernemerschap jou op het lijf geschreven is?

Meld je hier aan!

 

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×