Credion en Online Bedrijfsmakelaar slaan handen ineen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Credion en de Online Bedrijfsmakelaar gaan een samenwerking aan om vastgoedbeleggers, potentiële huurders en kopers te begeleiden en ontzorgen. Dit gaat met name om financieringsvraagstukken het bestrijden van leegstand.

Credion is een onafhankelijke financiële adviesorganisaties voor financieringen voor het MKB. De Online Bedrijfsmakelaar biedt vastgoedeigenaren de mogelijkheid om vastgoed te verhuren of te verkopen met de hulp van een professionele NVM-Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage.

Jochem Kwinten van de Online Bedrijfsmakelaar ziet met de aantrekkende economie een stijging in het aantal bezichtigingsaanvragen. “Echter lopen helaas nog veel onderhandelingen stuk op de financiering. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een landelijk opererende partner die potentiële huurders en kopers onafhankelijk kan adviseren bij hun financieringsvraagstukken om zo het slagingspercentage van de onderhandelingen te verhogen.

Met de kennis en ervaring van Credion heeft de Online Bedrijfsmakelaar een uitstekende partner gevonden die de opdrachtgevers op financieel gebied professioneel verder kan begeleiden.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.