Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Decorette introduceert een nieuw winkelconcept

16 februari 2022

In januari 2022 start Decorette een nieuw winkelconcept in Maassluis. De woonwinkels ondergaan een make-over, waarbij de persoonlijke woonwens van de klant centraal staat en het winkelpersoneel nu nog beter in staat is om passend advies te geven.
Persoonlijk woonadvies

Persoonlijk woonadvies staat hoog in het vaandel bij Decorette. Het nieuwe winkelconcept bevat een combinatie tussen werkstations als inspiratiekamers. Op deze manier leggen ze de nadruk op een luxe showroom mét een uitgebreid productassortiment.  Bij de werkstations verzamelen ontwerpers behangboeken, vloerstalen en gordijnstoffen die passen bij de woonwens van de klant. Om tijdens het gehele proces de klant visueel te ondersteunen is er een digitale moodboard ontwikkeld waardoor alle ideeën makkelijk bespreekbaar worden.

Van winkel naar woonatelier

Naast de werkplekken zijn er diverse inspiratieruimtes in de winkel. Een ruimte met de nieuwste collecties, duurzame opties en actuele interieurtrends. Zo kunnen producten in een woonsfeer worden beleefd. Door alle bovenstaande aanpassingen krijgt Decorette een uitstraling van een woonatelier. Al deze aanpassingen zorgen voor een nieuwe manier van werken, een nieuwe luxe en een nieuwe uitstraling. Service staat altijd voorop bij Decorette.

Vestiging Maassluis is de eerste die de make-over ondergaat. In januari sluit de winkel dan ook drie weken zijn deuren. Eind januari zal de winkel weer zijn deuren openen.

Ontvang gratis meer informatie over Decorette

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Decorette

×