Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodmaster onderneemster wint verkiezing Rabo Starter van het Kwartaal

Loes Helling, onderneemster van Foodmaster Boskoop, is na haar pitch Rabo Starter van het Kwartaal geworden van regio Gouwstreek. Op deze manier probeert Rabobank ondernemers te helpen met een vliegende start. De Foodmaster onderneemster pakte ook nog een primeur, want zij is in deze regio de eerste Rabo starter van het Kwartaal.

Een aantal weken terug nam Rabobank contact op met Loes Helling. De bank was zo enthousiast over Loes haar ondernemersplan, dat zij zich afvroeg of de onderneemster zich wilde inschrijven voor de Rabo Starter van het Kwartaal. Loes was vereerd en wilde natuurlijk meedoen, “maar dan ga ik wel winnen!”.

Pitchen tussen de Foodmaster werkzaamheden door

Zo gezegd, zo gedaan. Op donderdag 24 mei rende zij uit haar werk vandaan naar de locatie waar zij haar pitch moest houden. Nog in Foodmasterkleding en al, want ja, dat is Loes. Ook tijdens het juryberaad zat zij op hete kolen: ze moest toch echt wel weer snel naar de zaak terug, want het zou tijdens het avondeten (“de spits”) weer druk worden.

“Van mijn spaargeld een huis kopen of een eigen onderneming starten: ik volgde mijn hart”

Geboren met frituurpan in de hand

Tijdens haar pitch vertelde de Starter dat zij werken in de cafetaria met de paplepel ingegoten heeft gekregen. “Ik ben geboren met een frituurmandje in mijn hand. Mijn familie grapt wel eens dat mijn eerste eten een frietje was”, vertelt Loes. “En toen kwam ik voor de keuze om van al mijn gespaarde geld een huis te kopen, of een eigen onderneming te starten. Ik ben toen op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een onderneming, want als je iets doet, moet je het goed doen. Deze locatie vond ik, dus ging ik mijn hart achterna en opende ik mijn eigen Foodmaster vestiging.”

Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook.

×