ICT Waarborg certificeert alle vestigingen van Mobile Service Centre

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

ICT Waarborg

Mobile Service Centre, een franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets, heeft afgelopen week de certificering van alle vestigingen ontvangen van ICT Waarborg.

Door middel van deze certificering heeft Mobile Service Centre zich ervan verzekerd dat een onafhankelijke instantie de kwaliteit van onze organisatie waarborgt. “Hiermee wordt nog meer zekerheid omtrent onze kwaliteit naar consumenten en zakelijke klanten gegarandeerd” zegt Gerard van den Heuvel, directeur van Mobile Service Centre Nederland

ICT Waarborg is een onafhankelijke organisatie die zorgt voor de certificering. Alleen bedrijven die gecertificeerd zijn door de organisatie mogen het keurmerk dragen. Dit biedt de zekerheid dat, indien er toch problemen ontstaan, ICT Waarborg gepaste regelingen kent om tot een oplossing te komen. Dit geeft zowel de consumenten als de zakelijke klanten extra zekerheden in de voorkomende gevallen.

De organisatie heeft in haar certificering alle facetten van de bedrijfsvoering beoordeeld. Ook nieuwe vestigingen zullen zich moeten conformeren aan de voorwaarden zoals gesteld door ICT Waarborg.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website