Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik opent zijn grootste designwinkel in Zoetermeer

17 november 2020
De Deense keukenfabrikant Kvik opent op 20 november a.s. een nieuwe designwinkel in winkelcentrum het Woonhart in Zoetermeer. Met ruim vijfhonderd vierkante meter showroom beschikt Zoetermeer over de grootste Kvik-vestiging van Nederland met een uitgebreid assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

 De vestiging wordt geleid door Leidse ondernemer Gulsen Akdeniz. De nieuwe winkel in Zoetermeer is de 21ste vestiging in Nederland en het resultaat van een succesvol jaar. Kvik zag sinds de uitbraak van de coronacrisis haar verkoopcijfers met 25 procent stijgen. De keukenfabrikant staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service.

Het concept van Kvik zal volgens Akdeniz goed aanslaan bij het publiek in Zoetermeer: ‘’De designs van Kvik zijn tijdloos, smaakvol en betaalbaar waardoor het past in uiteenlopende interieurs en ook geschikt is voor mensen met kleine budgetten. Daarnaast zijn de designs duurzaam, wat ook steeds meer consumenten belangrijk vinden.’’ De winkel bevindt zich in een woonboulevard, naast het centrum van Zoetermeer aan de Europalaan. ‘’Ik ben erg blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en de mensen komen gericht shoppen voor hun interieur. Daarnaast is Zoetermeer een logische keuze. De stad is aan het groeien en er worden heel veel nieuwe huizen gebouwd. Dat betekent ook potentiële nieuwe klanten voor Kvik’’, aldus Gulsen.

Gulsen Akdeniz is een echte ondernemer. Hiervoor runde zij haar eigen haar- en beautywinkel, die zij vanwege een blessure helaas moest stoppen. ‘’Ik had sterk de ambitie om iets nieuws op te zetten. Toen ik de kans kreeg mijn eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen.’’ Hoewel de designkeukenbranche heel anders is dan waar Gulsen voorheen werkte, weet zij zeker dat dit het succes van de winkel niet in de weg zal staan. ‘’Ik ben een harde werker met een duidelijke visie. Ik wil een persoonlijke, snelle en betrouwbare service voor mijn klanten realiseren.’’ De winkel biedt zowel afspraken op locatie als videomeetings aan waardoor de hele winkel digitaal te bewonderen is.

Kvik heeft 21 vestigingen, waarvan 20 franchise. De formule heeft 150 vestigingen in het buitenland. Kvik biedt een uitgewerkt en professioneel concept en een sterk merk. Als franchisenemer bij Kvik ben je zelfstandig, maar tegelijkertijd staat Kvik franchise als samenwerkingspartner sterk.

[box]Word jij de nieuwe ondernemer bij Kvik? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan. [/box]

×