Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marks & Spencer opent vandaag flagshipstore in Den Haag

Marks & Spencer maakte gisteren een aantal nieuwe details bekend over zijn flagshipstore in het gerenoveerde project De Markies in Den Haag. Vandaag wordt om 12 uur de winkel officieel geopend door de CEO van Marks & Spencer, Marc Bolland, samen met de Britse ambassadeur in Nederland, Sir Geoffrey Adams.

Marc Bolland, CEO van Marks & Spencer: ‘Wij zijn zeer verheugd over de opening van onze nieuwe flagshipstore in Den Haag morgen. Het spectaculaire gebouw De Markies in het centrum van Den Haag vormt een unieke kans om onze klanten echt iets bijzonders te bieden. Het zal een van onze grootste internationale winkels worden met ons meest uitgebreide aanbod mode en voedingsmiddelen in Nederland. We kijken er ontzettend naar uit onze klanten morgen welkom te mogen heten in de winkel.’

De nieuwe 4.800 vierkante meter grote winkel, verdeeld over drie verdiepingen, maakt deel uit van de ‘clicks & bricks’-strategie van Marks & Spencer voor Nederland voor e-commerce en fysieke winkels. Sinds de terugkeer in Nederland in april 2013 met de Nederlandse website www.marksandspencer.com en de multi-channel winkel in de Kalverstraat in Amsterdam, heeft Marks & Spencer zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt verder verruimd. Het merk heeft nu zes Marks & Spencer Food-pilots in BP-tankstations op locaties in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De winkel in Den Haag zal in 2016 worden gevolgd door een flagshipstore van 6.100 vierkante meter op het Rokin in Amsterdam.

De nieuwe winkel, midden in het winkelgebied van Den Haag, biedt ruim 2.500 productlijnen met voedingsmiddelen en beschikt over een inpandige bakkerij en een M&S Café. Ook kunnen klanten hier terecht voor de Best of British voorjaar/zomer collectie van Marks & Spencer. Hierin wordt het rijke erfgoed van Marks & Spencer gecombineerd met een moderne twist, met de nadruk op echt Brits vakmanschap en kwaliteit. De exclusieve collectie is uitsluitend online verkrijgbaar en in een select aantal Marks & Spencer winkels in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.