Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Omzetgarantie voor nieuwe franchisenemers Burgerme

Vanaf heden gaat Burgerme een omzetgarantie aanbieden aan nieuwe franchisenemers. Middels deze garantie voor een goed ondernemersinkomen hoopt Burgerme meer goede ondernemers aan te trekken.

In het eerste jaar wordt een volle jaaromzet van €300.000 gegarandeerd. Tijdens deze opstartperiode kan de franchisenemer investeren in het opbouwen van een klantenkring en met behulp van een marketingplanning en de ondersteunende backoffice de omzet verder opbouwen.

Om deze omzetgarantie af te geven zijn er wel afspraken vereist. Zo moeten er afspraken gemaakt worden over openingsdagen, openingstijden en de marketingplaning. Ook wordt er gekeken naar de naleving van het handboek.

Masterfranchisegever Tim Meijers zegt het volgende over de keuze waarom ze de omzetgarantie gaan aanbieden: “Wij willen de beste ondernemers aantrekken. Veel van deze ondernemers werken nu nog in loondienst of ondernemen in andere branches. Jammer, want de thuisbezorg-markt is booming! Met deze maatregel hopen wij de beste ondernemers in de thuisbezorg-markt te laten ondernemen.”

×