Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Succesvolle overname DBB drogist Kama te Domburg

Readshop Domburg breidt uit en neemt DBB drogist over. De stad Domburg is de op twee na oudste badplaats van Nederland en tot ver in Duitsland en België bekend, een echte toeristen badplaats. Kama drogist bestaat al 115 jaar en is 7 dagen per week geopend.

Na een gedegen voorbereiding is de overname van DBB Drogist Kama een feit! UniPharma is tevreden dat het overnametraject goed afgesloten is en dat de continuïteit van de winkel in het hart van Domburg blijft bestaan.

Nieuwe fase

Met de overname van DBB Drogist Kama door Readshop Domburg is een nieuwe fase ingeluid voor deze iconische winkel in het hart van Domburg. Met een rijke geschiedenis van 115 jaar en een team dat bekend staat om hun persoonlijke aandacht en expertise, blijft de drogisterij een vertrouwde plek voor zowel vaste inwoners als bezoekers van de badplaats. Naast het bedienen van de lokale bevolking, verwelkomt DBB Drogist Kama ook tal van toeristen die Domburg bezoeken, waarvan velen regelmatige terugkerende bezoekers zijn. Deze diversiteit aan klanten draagt bij aan de levendigheid en het karakter van de drogisterij, die een essentieel onderdeel is geworden van de gemeenschap.

Martin en Miranda van Sighem staan klaar om de traditie voort te zetten en de kwaliteit en service te waarborgen die de klanten gewend zijn. Terwijl de heer en mevrouw van der Meule genieten van hun welverdiende pensioen, kijken zij met trots terug op de nalatenschap die zij hebben opgebouwd.

Traditie en vernieuwing: hand in hand

Met deze nieuwe stap in de ontwikkeling van Readshop Domburg, blijft de winkel een essentieel onderdeel van de gemeenschap en een bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en persoonlijke service. Martin en Miranda van Sighem kijken ernaar uit om iedereen binnenkort te verwelkomen bij DBB Drogist Kama, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×