Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ter overname: Taco Mundo winkel in Spijkenisse

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor de succesvolle Taco Mundo-winkel in Spijkenisse. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

De formule

Taco Mundo is de eerste en enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken en één van de grote spelers in de maaltijdbezorging. De formule is in 2000 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste maaltijdbezorgers in Nederland. Met een uitgebreid assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 37 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging.

Vanwege de sterke vraag heeft de keten als doelstelling om binnen 2 jaar de 60ste winkel te openen in Nederland. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij Taco Mundo. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.

Taco Mundo Spijkenisse

De Taco Mundo winkel is gevestigd op de Oostkade 26 op een paar minuten van het centrum van Spijkenisse. Sinds de opening van de winkel in 2020 is het een groot succes. Inmiddels is de Mexicaanse keuken erg populair geworden door Taco Mundo en is de formule een begrip in de stad. Ondanks dit succes biedt Taco Mundo Spijkenisse nog een enorm groeipotentieel. Er is zelfs ruimte voor een tweede Taco Mundo winkel! Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die deze kansen om gaat zetten in mooie resultaten én de Mexicaanse keuken nog populairder gaat maken in Spijkenisse.

Waarom Taco Mundo?

Als franchiseondernemer ben je wel je eigen baas, maar sta je er dus nooit alleen voor. Je hebt collega’s waarmee je kunt sparren en je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een coach die je adviseert. Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je focussen door met het door jou samengestelde team de klanten in jouw rayon de beste kwaliteit en service te bieden door perfecte uitvoering van de formulerichtlijnen.

Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching. Succesvolle franchiseondernemers volgen de formulerichtlijnen nauwgezet. Zij streven na om de “local hero” te zijn in hun verzorgingsgebied. Het samenstellen van een goed team is daarbij cruciaal. Ook het initiëren van lokale marketingacties draagt bij aan hun succes. Zij weten als geen ander dat ondernemen betekent dat je ermee opstaat en ermee naar bed gaat. Hieronder staan eigenschappen die wij graag terugzien bij franchiseondernemers van Taco Mundo.

5 redenen om je eigen Taco Mundo te beginnen:

1. Taco Mundo is een bewezen en unieke formule
2. De Mexicaanse keuken is hot
3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
4. Onderscheidend assortiment
5. Kwalitatief hoogwaardige gerechten

Benodigde investering

Ben je benieuwd naar het tarief? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de overname van een Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de overname van een winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo

×